Om Duron

SPECIALISTER PÅ SERVICE

Duron CNC-Service & Industriservice är ett företag som är specialister på förebyggande underhållsservice av CNC-maskiner.
Vårt tydliga mål är att bli Sveriges bästa serviceföretag inom vårt verksamhetsområde. Vi utgår från Österbymo i Ydre kommun vilket gör oss oslagbara när det gäller räckvidd och korta inställelsetider.

RELATIONER SKAPAR TYGGHET

I vårt koncept ingår relationer som skapar trygghet och effektivitet. Desto bättre vi känner varandra desto bättre utväxling får båda två av vår kompetens och dins önskemål. Som kund till DURON skall du alltid känna dig trygg. Vi utvecklar vårt sätt att jobba tillsammans med dig för att det ska passa optimalt.

HELTÄCKANDE SERVICE  PÅ ALLA MÄRKEN

DURON utför heltäckande service på alla fabrikat av verktygsmaskiner inom verkstadsindustrin. Vi är specialiserade på fabrikaten Mazak, Okuma och Abene.

FÖREBYGGANDE ÄR LÖNSAMT

Vi vet att ett förebyggande underhåll istället för ett reaktivt underhåll skapar lönsammare drift. Istället för att reparera när det går sönder skapar vi ett anpassat system för undvika driftstopp genom kontinuerligt och systematiskt maskinunderhåll.
Det tjänar du alltid på – både i tid och pengar.

SMARTA LÖSNINGAR – RÄTT I TIDEN

Att jobba med förebyggande underhåll ger dig svar på vilken status din maskinpark har. Du kan tidigt förutsäga och motverka eventuella risker och kostsamma produktionsstopp. Du blir mer leveranssäker, lönsammare och tryggare i din verksamhet.
Var smart – det kostar inget extra!

UTNYTTJA LÅG BELÄGGNING

Använd den möjlighet lågkonjunkturer medför att serva era maskiner och var i toppskick när efterfrågan och beläggning ökar igen. För det gör den!